Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 126g224kcal20.3g8.9g10g8.9g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g570kcal41g19.2g32.6g18.2g
Valittu annoskoko144g285kcal20.5g9.6g16.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna72g143kcal10.3g4.8g8.2g4.6g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089