Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g26g104kcal1.9g16.1g3.6g0.3g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 22g90kcal0g22.1g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa42g42kcal4.6g1.2g2.1g0g
Karpalo 21g6.8kcal0.1g0.7g0.1g0.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio21g29kcal0.6g1.4g2.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g1g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g583kcal17.2g85g19g2g
Valittu annoskoko144g292kcal8.6g42.5g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna72g146kcal4.3g21.3g4.8g0.5g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239