Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g128kcal0g31.2g0g0g
Valittu annoskoko144g64kcal0g15.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna72g32kcal0g7.8g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464