Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)100g112kcal23g0g2.1g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus21g27kcal0.6g0.4g2.7g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g23g64kcal4.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g407kcal55.4g1g20.2g0g
Valittu annoskoko144g203kcal27.7g0.5g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna72g102kcal13.9g0.3g5.1g0g
Arvot/100g100g142kcal19.3g0.3g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129