Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 52g15kcal1.2g1.5g0.1g1.1g
Kymppi kevyt piirakkataikina42g100kcal2.9g16g2.6g1.3g
Oltermanni, perinteinen19g68kcal4.7g0g5.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)16g26kcal0.5g0.6g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g455kcal22g36.2g23.6g4.8g
Valittu annoskoko144g228kcal11g18.1g11.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna72g114kcal5.5g9.1g5.9g1.2g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282729