Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell39g43kcal9g0g0.8g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g31g113kcal4.5g18.4g2.2g2.9g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g36g62kcal4.2g8.3g0.6g4.7g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)22g38kcal0.4g0.8g3.7g1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g16g19kcal0.6g3.3g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g550kcal37.4g61.6g15.2g18.2g
Valittu annoskoko144g275kcal18.7g30.8g7.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna72g137kcal9.4g15.4g3.8g4.6g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023