Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g49kcal0g12.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g125g36kcal1.1g6.7g0.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g170kcal2.2g37.8g1g5.8g
Valittu annoskoko144g85kcal1.1g18.9g0.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna72g43kcal0.6g9.5g0.3g1.5g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.1g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325