Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka53g45kcal9.4g0g0.7g0g
Kevytmaito (Valio)44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly6.6g24kcal0.9g4.5g0.2g0.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.6g47kcal0g0g5.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 13g4.6kcal0.6g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)6.6g17kcal1.7g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g322kcal28.2g15.6g15.8g2.8g
Valittu annoskoko144g161kcal14.1g7.8g7.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna72g81kcal7.1g3.9g4g0.7g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.4g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956