Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3500g325kcal55g21g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Hermesetas, annos 5g50g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml100g21kcal8.1g0g0.3g0.1g
Kookoshiutale 50g330kcal4.1g3.2g32.3g8.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1109kcal8g12g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g4512kcal232.8g74.4g359.8g16.4g
Valittu annoskoko1430g2256kcal116.4g37.2g179.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna715g1128kcal58.2g18.6g90g4.1g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512