Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 250g194kcal43.9g0g1.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 6.9g21kcal0.7g2.3g1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 250g85kcal2.7g13.5g0.5g7.2g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g1073kcal100g60.2g41.6g25.8g
Valittu annoskoko1430g537kcal50g30.1g20.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna715g268kcal25g15.1g10.4g6.5g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804