Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 140g22kcal1.1g2.8g0.1g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g200g70kcal3.2g13.8g0.2g2.8g
Tonnikala vedessä, rainbow280g280kcal56g1.4g5.6g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 70g219kcal5.8g40.4g2.1g6.9g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150140g546kcal40.6g2.1g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g7069kcal273.8g509.6g429.2g49.8g
Valittu annoskoko1430g3534kcal136.9g254.8g214.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna715g1767kcal68.5g127.4g107.3g12.5g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094