Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g84g610kcal0.8g0.8g66.8g0g
Sokeri 71g288kcal0g70.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g466kcal13.8g95g1.6g4.7g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%418g271kcal45.9g17.5g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml42g8.8kcal3.4g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g56kcal0g13.6g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.4g33kcal0g8.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g167g568kcal3.3g5g58.5g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 301g206kcal2.4g45.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g5551kcal185.4g517.8g294.8g14.6g
Valittu annoskoko1430g2775kcal92.7g258.9g147.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna715g1388kcal46.4g129.5g73.7g3.7g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284