Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 49g158kcal7.3g9g6.4g18.4g
Vesi, vesijohtovesi 3133g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk1791g480kcal10.7g94.9g3.6g25.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g448g125kcal2.7g26.6g0.9g11.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1522g1159kcal28.6g235.9g3g15.2g
Paprika punainen 761g223kcal7.2g34.2g3g14.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Sipuli 246g75kcal3.1g11.8g0.5g4.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1791g3044kcal340.2g0g179.1g0g
Ketsuppi, Heinz224g231kcal2g53.9g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11061kcal809.2g944.2g393.8g184g
Valittu annoskoko10000g5531kcal404.6g472.1g196.9g92g
Annoskoko puolitettuna5000g2765kcal202.3g236.1g98.5g46g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019