Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai449g1661kcal22.4g143.7g112.2g9g
Pinaattipakaste 150g168g24kcal3.2g0.7g0.8g2.2g
Parsakaali brokkoli 168g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 225g671kcal40.4g2.7g56.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots56g348kcal16.3g7.3g30.9g2.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 225g193kcal7g9.9g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.8g0.4g12.1g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g6252kcal223.8g336g452.2g35g
Valittu annoskoko1431g3126kcal111.9g168g226.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna716g1563kcal56g84g113.1g8.8g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218