Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)14g79kcal0.1g0.1g8.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai147g515kcal17.6g104.4g3.1g4.4g
Sokeri96g388kcal0g95.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu260g327kcal28.6g0.8g23.4g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus68g217kcal7.4g43.3g1.1g5.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen846g279kcal27.9g41.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g3611kcal163.2g571.2g72.6g19.6g
Valittu annoskoko1431g1806kcal81.6g285.6g36.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna716g903kcal40.8g142.8g18.2g4.9g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230