Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 501g381kcal9.4g77.6g1g5g
Lenkki, kevyt sininen HK501g851kcal50.1g50.1g50.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%331g529kcal8.9g8.9g49.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2864g3576kcal139.4g282.8g201.8g14.4g
Valittu annoskoko1432g1788kcal69.7g141.4g100.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna716g894kcal34.9g70.7g50.5g3.6g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335