Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1066g1194kcal234.4g0g32g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 67g47kcal0.8g7.5g0.8g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 266g590kcal46.6g0g45.3g0g
Mustapippuri 33g93kcal3.6g12.8g1.1g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2864g3847kcal570.8g40.6g158.4g22.8g
Valittu annoskoko1432g1923kcal285.4g20.3g79.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna716g962kcal142.7g10.2g39.6g5.7g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524