Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Linssi, punainen, Go Green225g732kcal54g110.3g2.3g27g
Vesi938g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2868g2094kcal117.2g267.6g50.4g61.8g
Valittu annoskoko1434g1047kcal58.6g133.8g25.2g30.9g
Annoskoko puolitettuna717g523kcal29.3g66.9g12.6g15.5g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442