Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Kalaliemikuutio 17g50kcal1.7g5.6g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 90g69kcal4.1g11.6g0.2g0.9g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit375g488kcal11.3g7.5g48.8g0g
Purjosipuli150g29kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Paprika punainen 195g57kcal1.8g8.8g0.8g3.7g
Tonnikala öljyssä 420g798kcal114g0g37.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2868g3361kcal272.4g74.4g222.6g16.6g
Valittu annoskoko1434g1681kcal136.2g37.2g111.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna717g840kcal68.1g18.6g55.7g4.2g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080