Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g238g207kcal42.8g3.6g2.4g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)210g365kcal37g0g24.4g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g105g11kcal1.2g1g0.2g1g
Kurkku 210g23kcal1.2g2.9g0.2g1.5g
Tomaatti 210g48kcal1.2g7.2g0.6g2.9g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g280g182kcal36.4g5.6g0.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore42g11kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2870g1775kcal242.2g60.8g58.4g16.2g
Valittu annoskoko1435g887kcal121.1g30.4g29.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna718g444kcal60.6g15.2g14.6g4.1g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573