Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5574g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g61g172kcal9.2g2.1g14.1g0g
Jasmiiniriisi, pirkka557g1951kcal39g445.9g4.5g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)1672g3462kcal250.8g35.1g254.2g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g28g8.4kcal0.2g3.1g0.1g0.8g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)56g39kcal0.3g5.2g2.1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1003g803kcal166.6g0g10g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1003g204kcal6g38.1g3g14g
Tilli mauste28g4.7kcal0.4g0.3g0.2g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13285kcal945g1059.6g576.4g29.6g
Valittu annoskoko10000g6643kcal472.5g529.8g288.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3321kcal236.3g264.9g144.1g7.4g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253