Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1670g2772kcal317.3g0g167g0g
Vesi4175g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen418g107kcal3.8g19.2g1.7g8.4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto522g1461kcal99.2g0g114.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1670g702kcal26.7g143.6g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g418g113kcal5.4g20g0.8g7.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl84g209kcal10g1.3g18.4g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g1044g282kcal8.4g53.2g4.2g30.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11292kcal941.6g474.6g617.2g91.4g
Valittu annoskoko10000g5646kcal470.8g237.3g308.6g45.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2823kcal235.4g118.7g154.3g22.9g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757