Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 333g254kcal6.3g51.7g0.7g3.3g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.2g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Paprika keltainen 33g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)200g260kcal36g4.4g12.2g0.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi5g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g67g107kcal5.3g3.3g8g1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g67g113kcal2.3g3.7g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2876g1669kcal104.4g156g65.6g21g
Valittu annoskoko1438g835kcal52.2g78g32.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna719g417kcal26.1g39g16.4g5.3g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964