Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 44g149kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Sokeri 29g116kcal0g28.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow21g115kcal0.2g0.2g12.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)17g5.4kcal0.6g0.8g0g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g817kcal12.4g123.6g28.2g4.6g
Valittu annoskoko144g409kcal6.2g61.8g14.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna72g204kcal3.1g30.9g7.1g1.2g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105