Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 27g111kcal0g27.2g0g0g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g80kcal0g20.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini16g53kcal1.1g2.1g4.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.8g28kcal1g0.3g2.4g0.6g
Porkkana 35g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g919kcal9.2g106.8g49.6g3g
Valittu annoskoko144g459kcal4.6g53.4g24.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna72g230kcal2.3g26.7g12.4g0.8g
Arvot/100g100g319kcal3.2g37.1g17.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944