Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g40g141kcal0.1g34.1g0.1g1.3g
Kananmuna kuoreton40g57kcal4.8g0g4g0g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g15g109kcal0g0g12.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g10g6kcal0.9g0.6g0.1g7.3g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kaakaojauhe, fazer3g10kcal0.7g0.3g0.6g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 15g19kcal0.6g0.6g1.5g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 1.4g3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g838kcal14.4g109.4g36.8g17.2g
Valittu annoskoko144g419kcal7.2g54.7g18.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna72g210kcal3.6g27.4g9.2g4.3g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323