Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)22g7.2kcal0.1g1.5g0.1g0.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)64g88kcal7.1g0.3g6.6g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.1g0.3g0.9g
Rypsiöljy 7.2g63kcal0g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g698kcal19.8g89.8g28.4g2.4g
Valittu annoskoko144g349kcal9.9g44.9g14.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna72g175kcal5g22.5g7.1g0.6g
Arvot/100g100g242kcal6.9g31.2g9.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566