Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.1g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.9g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g222kcal6.6g45.3g0.8g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g128kcal0g0g14.2g0g
Hiiva 3.6g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g827kcal15.6g117.4g30.8g6.2g
Valittu annoskoko144g413kcal7.8g58.7g15.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna72g207kcal3.9g29.4g7.7g1.6g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693