Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 40g148kcal5.7g22.5g2.9g3.9g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g25g79kcal0.4g0g8.6g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g4.9g17kcal0.7g2.8g0.3g0.5g
Leivinjauhe 2.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g913kcal20.6g136.4g29.2g8.8g
Valittu annoskoko144g457kcal10.3g68.2g14.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna72g228kcal5.2g34.1g7.3g2.2g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241