Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21.1g0g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.8g6kcal0g1.5g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.9g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g977kcal10.4g130.8g44g6.4g
Valittu annoskoko144g488kcal5.2g65.4g22g3.2g
Annoskoko puolitettuna72g244kcal2.6g32.7g11g1.6g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746