-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g50g13kcal0.7g2g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Keittojuurekset, Rainbow19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g222kcal21.4g8.4g11.4g1g
Valittu annoskoko144g111kcal10.7g4.2g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g56kcal5.4g2.1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479