Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%26g45kcal5.3g0g2.6g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g19g10kcal0.3g2.3g0.1g0g
Punajuuri 17g6.5kcal0.2g1.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g5.6g15kcal1g0.1g1.2g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g173kcal14.2g8g9.4g1g
Valittu annoskoko144g86kcal7.1g4g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g43kcal3.6g2g2.4g0.3g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.8g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114