Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g42g216kcal3.8g12.3g16.9g2.5g
Voi, 1 tl, 5 g30g218kcal0.3g0.3g23.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.7g12kcal0.9g0.4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl37g127kcal0.7g1.1g13g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g1239kcal18.8g30.8g115.2g5g
Valittu annoskoko144g620kcal9.4g15.4g57.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna72g310kcal4.7g7.7g28.8g1.3g
Arvot/100g100g431kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347