Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki62g42kcal7.6g2.4g0.1g0g
Edam 24% (Arla)37g120kcal9.7g0g9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 6g18kcal0.5g3.3g0.1g0.8g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g464kcal44g13.6g24.8g3.8g
Valittu annoskoko144g232kcal22g6.8g12.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna72g116kcal11g3.4g6.2g1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577