Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g14g55kcal0g13.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 40g18kcal0.2g2.6g0.2g1.3g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 25g15kcal2.5g0.7g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g9g37kcal0g9g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g634kcal13.2g88.2g23.4g4.2g
Valittu annoskoko144g317kcal6.6g44.1g11.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g159kcal3.3g22.1g5.9g1.1g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.6g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999