Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.7g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5.1kcal0.3g0.5g0.2g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g1073kcal19.4g125g54.6g2.2g
Valittu annoskoko144g537kcal9.7g62.5g27.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna72g268kcal4.9g31.3g13.7g0.6g
Arvot/100g100g372kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928