Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g90g302kcal11.7g61.2g1.3g5.8g
Kanttarelli, tuore, annos 50g15g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g15g58kcal5g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g907kcal34.4g124g30.6g12.8g
Valittu annoskoko144g453kcal17.2g62g15.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna72g227kcal8.6g31g7.7g3.2g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333