Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g60g441kcal0.6g0.6g48.3g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.1g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g184kcal5.5g37.6g0.6g1.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)9g21kcal0g5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g1452kcal12.4g125.8g97.8g4.2g
Valittu annoskoko144g726kcal6.2g62.9g48.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g363kcal3.1g31.5g24.5g1.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591