Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g165kcal5.4g10.6g10g4.8g
Valittu annoskoko144g83kcal2.7g5.3g5g2.4g
Annoskoko puolitettuna72g41kcal1.4g2.7g2.5g1.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.7g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060