Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 7.5g6.1kcal0.1g1.3g0g0.2g
Palsternakka 3.8g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g97kcal3.2g15.4g2g2.2g
Valittu annoskoko144g49kcal1.6g7.7g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna72g24kcal0.8g3.9g0.5g0.6g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097