Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g23g14kcal2.3g1g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 5.8g22kcal0g0.3g2.3g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.8g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g19g81kcal0.9g12.3g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Kaurahiutale 42g157kcal6.1g23.9g3.1g4.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g838kcal22.8g141.2g17.4g9.4g
Valittu annoskoko144g419kcal11.4g70.6g8.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna72g210kcal5.7g35.3g4.4g2.4g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49.1g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333