Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g113g162kcal22.6g0g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g380kcal49.6g1.4g19.2g0.6g
Valittu annoskoko144g190kcal24.8g0.7g9.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna72g95kcal12.4g0.4g4.8g0.2g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893