Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai30g111kcal1.5g9.6g7.5g0.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 11g20kcal2g0g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%15g24kcal0.4g0.4g2.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)15g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)15g39kcal3.9g0.2g2.6g0g
Katkarapu, rainbow23g23kcal5.2g0g0.2g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g497kcal30.2g22.8g31.6g2g
Valittu annoskoko144g249kcal15.1g11.4g15.8g1g
Annoskoko puolitettuna72g124kcal7.6g5.7g7.9g0.5g
Arvot/100g100g173kcal10.5g7.9g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238