Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g25g90kcal2g19.7g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.7g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell31g34kcal7.5g0g0.2g0g
Pesto rosso4.6g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g3.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Findus thai wokkivihannekset31g7.8kcal0.4g1.3g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g2.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g319kcal20.4g45g5.6g2.6g
Valittu annoskoko144g160kcal10.2g22.5g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g80kcal5.1g11.3g1.4g0.7g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823