Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen21g7.4kcal0g1.7g0g0.3g
Kalaliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 23g16kcal3.4g0g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%23g20kcal0.2g1.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g104kcal8g8.4g4g1.2g
Valittu annoskoko144g52kcal4g4.2g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna72g26kcal2g2.1g1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181