Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu19g56kcal0.8g0.7g5.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)23g14kcal0.2g1.1g0.9g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g28g68kcal5.1g0g5.1g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g41g134kcal4.9g26.7g0.9g2.4g
Valkoviini kuiva 11g7.7kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g622kcal22.8g59.8g30.2g5.4g
Valittu annoskoko144g311kcal11.4g29.9g15.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna72g155kcal5.7g15g7.6g1.4g
Arvot/100g100g216kcal7.9g20.7g10.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979