Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)31g108kcal3.7g22.2g0.5g2.6g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen62g75kcal11.2g0.7g3.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia16g23kcal2.7g0g1.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g458kcal36.8g53g11.8g6.4g
Valittu annoskoko144g229kcal18.4g26.5g5.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna72g114kcal9.2g13.3g3g1.6g
Arvot/100g100g158kcal12.7g18.4g4.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927