Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%31g78kcal4.7g1g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g3.4g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g217kcal11.2g9.4g15.2g2g
Valittu annoskoko144g109kcal5.6g4.7g7.6g1g
Annoskoko puolitettuna72g54kcal2.8g2.4g3.8g0.5g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.3g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175