Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow13g45kcal1.6g9.2g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g18g5.9kcal0g1.2g0.1g0.3g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 18g8.7kcal0.2g1.7g0g0.3g
Vehnälese 1.7g4kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g186kcal4g39.4g1g2.6g
Valittu annoskoko144g93kcal2g19.7g0.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g47kcal1g9.9g0.3g0.7g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.6g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191069