Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 59g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.5g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 29g33kcal6.2g0g0.9g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sieni tatti, hapero 5.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g378kcal16.6g26.4g22g2.8g
Valittu annoskoko144g189kcal8.3g13.2g11g1.4g
Annoskoko puolitettuna72g95kcal4.2g6.6g5.5g0.7g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282